POZNEJTE NAŠE VÝROBKY
OLEJE PRO ZAHRADNÍ TECHNIKU

Vysoce kvalitní oleje pro mazání všech benzínových motorů v zahradní technice, jako jsou travní sekačky, motorové pily, křovinořezy, zemědělská mechanizace aj.

OMA CZ
Celorepublikové pokrytí
distribučními sklady

Stráž pod Ralskem, Mělník, Kolín, Ostrov, Pracejovice, Starý Plzenec, Olomouc, Černá Hora, Holíč, Partizánske, Svidník a Bratislava.

Jsme jeden tým
ORLEN OIL - OMA CZ - PARAMO

Společnost OMA CZ, a.s. je autorizovaným prodejcem produktů společnosti ORLEN OIL a Paramo.

Nová řada olejů
pro moderní motory

S našimi oleji CARLINE EXTREME Vaše cesta může být jakkoli extrémní a vždy dojedete do cíle.

TOTAL FLUID
MANAGEMENT

TFM je službou představujicí komplexní řešení v oblasti procesních kapalin, olejů a maziv přímo na místě u zákazníka.

Služby

01/Distribuce PHM

Naše společnost je registrovaným distributorem pohonných hmot, které pro naše odběratele zajišťujeme z terminálů Unipetrolu RPA s.r.o. a Čepra a.s. Dodávané pohonné hmoty splňují příslušné národní a evropské normy a původ každé nakládky-dodávky je deklarován příslušným atestem o jakosti produktu.

více

02/Výroba privátních značek

Naše společnost nabízí svým zákazníkům výrobu produktů pod jejich značkou, do jimi zvolených obalů.

více

03/Komplexní dodávky chladicích kapalin

Naše společnost je významným dodavatelem chladicích kapalin pro provozovatele městské a meziměstské autobusové dopravy. Díky dlouholetým zkušenostem a přímé účasti na testování v provozu jsme schopni zajistit i kompletní servis spojený s tímto druhem dodávek.

více

04/Logistika

Naše společnost má oprávnění k vnitrostátní i mezinárodní silniční přepravě zboží pro vlastní i cizí potřeby. Disponujeme řadou vozidel umožňujících odvoz nákladů do 25000 kg.

více
více o našich službách

Společnost OMA CZ, a. s.

Společnost OMA CZ, a.s. je tradiční, ryze českou, výrobní a distribuční společností v oboru mazacích olejů, plastických maziv, autochemie, autokosmetiky a asfaltových výrobků v Česku. Kromě již zmiňovaných komodit se společnost zabývá prodejem automobilových paliv, topných olejů a asfaltových výrobků. OMA CZ, a.s. je přímým výrobcem vlastních produktů autochemie, autokosmetiky, olejů a plastických maziv značek Carline, Lubline, Greaseline, Cleanline a Biooma. OMA CZ, a.s. je oficiálním distributorem výrobků společnosti Orlen Oil v Česku a distributorem olejů značek Castrol, Total a Mobil, dále autochemie značek VIF, Coyote, Velvana a dalších. 

Díky celorepublikovému pokrytí distribučními sklady: Stráž pod Ralskem, MělníkKolínOstrov nad Ohří, Pracejovice, Starý Plzenec, OlomoucČerná Hora; mnoha kvalifikovanými obchodně-technickými zástupci (certifikovaní tribotechnici - tribodiagnostici) a vlastní logistikou je společnost OMA CZ, a.s. schopna poskytovat kompletní, odborný, flexibilní a rychlý servis všem svým zákazníkům.